Antena 3 CNN Actualitate Aurelian Zisu, câștigătorul Ligii Profesorilor Excepționali

Aurelian Zisu, câștigătorul Ligii Profesorilor Excepționali

Aurelian Zisu, câștigătorul Ligii Profesorilor Excepționali
de S.T.    |    15 Iun 2014   •   22:58
UPDATE: Câştigătorul campaniei “Liga profesorilor excepţionali”, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, este Zisu Aurelian, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național "Carol I".


Campania “Liga profesorilor excepţionali”, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a ajuns în ultima etapă: alegerea profesorului favorit dintre cei 10 finalişti.


Cei care vor rezona cu poveştile acestora pot vota
AICI pentru stabilirea ierarhiei finale.

Primii trei clasaţi vor obţine un salariu de merit, în valoare de 5.000 lei, respectiv 3.000 lei şi 2.000 lei/ luna, pe parcursul următorului an şcolar. Următoarele poziţii includ o excursie în Grecia, laptop-uri şi multe materiale de specialitate şi educaţionale, enciclopedii şi vouchere de reducere.

Prima ediţie a campaniei “Liga profesorilor excepţionali” a fost demarată în semn de respect pentru reprezentanţii unei profesii nobile, dar puţin preţuită în aceste vremuri, cea a dascălilor.

Există profesori în România ai căror elevi câştigă Olimpiade internaţionale, ne reprezintă cu succes la concursuri, reuşesc să depisteze talente şi schimbă cursul vieţii discipolilor săi. Fiecare dintre ei pune câte o piatră de temelie viitorului Liga Profesorilor Excepţionali a fost creată pentru pedagogii talentaţi ai României.

În prima etapă, s-au înscris peste 500 de profesori, iar zece dintre ei au primit cele mai multe voturi din partea susţinătorilor.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close