Antena 3 CNN Actualitate Autoritate desființată cu scandal. Acuzațiile ajung până la Cotroceni

Autoritate desființată cu scandal. Acuzațiile ajung până la Cotroceni

Un nou scandal apare cu acuzații la nivel înalt care a ajuns până la Palatul Cotroceni. O autoritate înființată de numai un an de zile a fost desființată de guvernul Orban.

Autoritate desființată cu scandal. Acuzațiile ajung până la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.V    |    09 Feb 2020   •   13:19

Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Formare Personală susține că Klaus Iohannis ar avea interes în desființarea acestei autorități deși Premierul și Președintele se bat cu pumnii în piept că vor să dezvolte învățământul dual în România, ar vrea să favorizeze ONG-uri din proiectul de suflet al Președintelui ”România Educată”.

”Iohannis știe despre această autoritate de învățământ dual, premierul știe de asemenea despre această autoritate, iar Iohannis și-a dorit ca această instituție să fie închisă pentru că proiectul ”România Educată” este un proiect pe fonduri europene, iar în acest moment sunt foarte mulți bani alocați de către Comisia Europeană pentru dezvoltarea învățământului dual din România.

Noi credem că acesta este unul dintre motivele pentru care s-a vrut ca autoritatea să fie închisă, având în vedere că foarte mulți agenți din România și camerele de comerț, ambasadele au cerut ca această autoritate să nu fie închisă și să rămână independentă față de Ministerul Educației.”, a declarat Gabriel Costache, vicepreședinte Autoritatea pentru Formarea Profesională.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close