Antena 3 Actualitate Avertizare ANM. Cod Galben de vreme severă imediată pentru 13 de judeţe

Avertizare ANM. Cod Galben de vreme severă imediată pentru 13 de judeţe

26 Noi 2018   •   21:53
Avertizare ANM. Cod Galben de vreme severă imediată pentru 13 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un mesaj Cod Galben de vreme severă imediată pentru 13 de judeţe.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala fenomene meteo deosebite, cum ar fi ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, polei şi ninsoare.

Judeţele care intră sub avertizarea de vreme severă imediată sunt: Mun. Bucureşti, județele Harghita, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, Călăraşi, Argeş, Dâmboviţa, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi.

ANM precizează că, în ultimele aproximativ 12 ore, în județele Neamț, Suceava, Iași și Botoșani, au fost precipitații predominant sub formă de ploaie și s-au acumulat local depuneri semnificative de polei

Şoferii sunt rugaţi să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația meteorologică din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent şi să aibă montate cauciucuri de iarnă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, vom actualiza prezentul mesaj. Avertizarea este valabilă până la ora 23:00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close