Antena 3 CNN Actualitate Pilotul avionului prăbușit în Brașov a murit. A suferit multiple leziuni incompatibile cu viața

Pilotul avionului prăbușit în Brașov a murit. A suferit multiple leziuni incompatibile cu viața

Pilotul avionului prăbușit în Brașov a murit. A suferit multiple leziuni incompatibile cu viața
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
de S.T.    |    02 Iul 2016   •   18:47

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbușit sâmbătă între localitățile brașovene Șinca și Perșani, un cetățean italian de 66 de ani, a decedat în ciuda eforturilor de a-l stabiliza, de peste 4 ore, depuse de medicii de la medicii UPU SMURD Târgu Mureș.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SVJU) Târgu Mureș, Mariana Negoiță, a declarat pentru Agerpres că personalul medical al UPU SMURD a depus toate eforturile posibile, dar că pacientul a suferit multiple leziuni incompatibile cu viața și nu a mai putut fi salvat.

Avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit sâmbătă în județul Brașov decolase dimineață din județul Timiș și era înmatriculat în Italia.

Aeronava era de tip TECNAM BT 2004 și a început zborul la ora 10.00, de la aerodromul Cioca, județul Timiș. Ar fi trebuit să ajungă la Ghimbav.

PRIMELE IMAGINI de la locul tragediei

 

La bord se aflau o femeie — în vârstă de 55 de ani, cetățean român, care a decedat — și un bărbat — 66 de ani cetățean italian, decedat și el.

Procurorii criminaliştii şi experţii în aviaţie, din ministerului Transportului, fac cercetările la locul tragediei, pentru a reuşi să afle ce s-a întâmplat.

Deocamdată, se iau în calcul toate ipotezele. Poate fi vorba despre o eroare de pilotaj, o defecţiune tehnică sau condiţii meteo nefavorabile zborului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brașov avion prabusit pilot
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close