Antena 3 CNN Actualitate Avocata lui Florin Salam face dezvăluiri din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul

Avocata lui Florin Salam face dezvăluiri din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a făcut dezvăluiri, în direct la Antena 3 CNN, despre dosarul de violenţă în care este implicat manelistul. Avocata a explicat că tânăra care îl acuză pe Florin Salam de violenţă nu a mers la Medicina Legală pentru a-şi scoate un certificat medico-legal.

de Georgiana Adam    |    17 Ian 2024   •   11:55

Florin Salam a fost acuzat de o tânără că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din Bucureşti. Tânăra a depus o plângere la Poliţie, iar manelistul a fost deja audiat de anchetatori.

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a declarat la Antena 3 CNN că un lucru i se pare cel puţin ciudat în demersul tinerei.

"Florin Salam a anunţat deja că este o înscenare. Nu neagă faptul că cunoaşte fata, pentru că o cunoaşte, a venit la el în camera de hotel, dar este cale lungă de aici şi până la ceea ce povesteşte ea că s-a întâmplat. Ştiţi ce este ciudat în primul rând? Şi acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat. Faptul că în momentul în care eşti agresată, ca femeie, primul drum pe care îl faci, indiferent de starea în care eşti, cu sânge, fără sânge, cu palmă, te duci la IML. În momentul de faţă, din ce mi-a spus doamna anchetatoare, deşi dosarul nu mi-a fost pus la dispoziţie pentru că aseară a fost prima oară când am luat contact cu dânsa, astăzi am trimis şi eu la Parchet o solicitare, sunt tare curioasă să văd dacă există nu certificatul medico-legal, pentru că ăsta nu iese atât de repede, un număr de înregistrare că partea vătămată s-a dus la IML ca să scoată acest certificat medico-legal.

Până acum, sunt două puncte de vedere diferite. Declaraţia clientului meu, care este martor, şi declaraţia acestei presupuse persoane vătămate. Plângere a fost făcută recent, acum două săptămâni, dar are dreptul, din punct de vedere legal, să poată depune această plângere în 90 de zile, deci nu te obligă procedura. Dar, un alt aspect  trebuie să aibă această domnişoară în vedere şi anume faptul că ea trebuie să justifice acţiunile existente şi să le dovedească, presupuse acţiuni în acea cameră de hotel. Pentru că toată lumea speculează că el ar fi urmărit ceva. Dacă el a urmărit ceva, intenţia ei care era şi de ce se afla acolo, care a fost relaţia cu Florin Salam, se cunoşteau mai de mult, nu se cunoşteau, pentru ce s-a dus ea acolo cu iubitul ei şi a rămas?

Este doar o plângere înregistrată de această domnişoară, care are doar o jumătate de pagină. Ea trebuie să apară în faţa anchetatorilor pentru a da o declaraţie amplă, despre cum s-au desfăşurat acţiunile respective. Sunt acuzaţii urâte la adresa clientului meu, acuzaţii care nu sunt probate, şi domnişoara trebuie să aibă în vedere că la un moment dat poate chiar şi ea să dea o socoteală pe parte civilă vizavi de clientul meu dacă se constată că acuzaţiile sunt nefondate", a declarat avocata manelistului.

×
Subiecte în articol: Florin Salam București
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close