x close

Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina: Familia Șărămăt a pierdut fiecare bătălie pentru fetiță din cauză că procedura a avut la bază falsuri

de D.G.    |    08 Iul 2019   •   23:06
Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina: Familia Șărămăt a pierdut fiecare bătălie pentru fetiță din cauză că procedura a avut la bază falsuri 817 foto- captură Antena 3

Avocatul familiei Șărămăt, Victor Dumitrică, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, că clienții săi nu sunt într-un război cu familia Săcărin, ci cu statul român care i-a nesocotit drepturile.

Citește și: Moment copleșitor la "Sinteza zilei". Sora Sorinei nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi

"Este vorba de drepturile pe care le aveau cu privire la minoră. Războiul dintre cele două familii cred că are un caracter accesoriu, ca să spun așa, față de interesul superior.

Ceea ce trebuie să primeze în acest caz este interesul Sorinei și nu războiul dintre două familii sau războiul dintre familia Șărămăt și statul român. Pentru că toate bătăliile au fost pierdute de familia Șărămăt întrucât statul român a fost la butoane și s-au dat hotărâri și s-a mers pe o procedură care are la bază numai falsuri", a spus Victor Dumitrică.

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati