Antena 3 CNN Actualitate Moment copleșitor la "Sinteza zilei". Sora Sorinei nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi

Moment copleșitor la "Sinteza zilei". Sora Sorinei nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi

Moment copleșitor la "Sinteza zilei". Sora Sorinei nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Iul 2019   •   22:08

O parte a familiei din Baia de Aramă care a crescut-o pe Sorina, sora micuței, Adelina, dar și cel căruia fetița îi spune 'tati', Vasile Șărămăt, a venit, luni în studioul "Sinteza Zilei" și au povestit lucruri neștiute din copilăria acesteia, dar a dezvăluit și lucruri șocante care s-au petrecut după ce familia din SUA a început procedura de adopție.

Citește și: Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina: Familia Șărămăt a pierdut fiecare bătălie pentru fetiță din cauză că procedura a avut la bază falsuri

Adelina afirmă că nu a mai reușit să vorbească cu Sorina de 18 zile, deși a încercat. Bănuiește că familia adoptivă a schimbat numărul de telefon ca să nu poată să mai ia legătura cu micuța.

Au decis să protesteze în fața Guvernului pentru că autoritățile bat pasul pe loc.

"Timpul trece și nimeni nu ia nicio măsură în legătură cu Sorina. Deja suntem peste măsură de îngrijorați, să nu aflăm nimic despre ea. Doamnele au mai și spus că fetița ar fi bolnavă.

Nu știu de ce nu ar duce-o la spital dacă cred că e bolnavă. Și-i fac și poze pe deasupra că e foarte fericită - se cam încurcă în declarații", a spus Adelina.

Sora Sorinei spune că întreaga familie din Baia de Aramă este foarte afectată de cele întâmplate.

"E ca și cum ne-ar fi luat o parte din noi, nu mai suntem compleți. Simțim un gol și asta mai ales pentru felul în care a ne-a fost luată. Nici măcar nu ni s-a permis să ne luăm la revedere, să ne îmbrățișăm.

Nu cred că e omenește așa, să iei un copil care practic a trăit la noi 7 ani de zile", a spus cu lacrimi în ochi Adelina, care a și botezat-o pe Sorina.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close