Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Cristian David, fostul ministru de Interne: „Adevărul a ieșit la suprafață. A fost un denunț mincinos”

Avocatul lui Cristian David, fostul ministru de Interne: „Adevărul a ieșit la suprafață. A fost un denunț mincinos”

Avocatul lui Cristian David, fostul ministru de Interne: „Adevărul a ieșit la suprafață. A fost un denunț mincinos”
25 Iun 2019   •   16:15

Fostul ministru Cristian David a fost achitat, definitiv, de Curtea Supremă, după ce pe fond fusese condamnat la 5 ani de închisoare.

Flavia Teodosiu, avocata fostului ministru Cristian David, a făcut o serie de declarații cu privire la abuzurile din acest dosar. 

„E o mare bucurie și o mare realizare. Pot să spun că s-a făcut dreptate într-un dosar în care se făcuse o mare nedreptate, acea condamnare la cinci ani cu executare. Pot să spun că s-au schimbat mai multe lucruri. În primul rând, unul dintre denunțători nu și-a mai susținut denunțul, a avut curajul să apară în fața Instanței și să spună că a fost șantajat de procurorul Țuluș, a fost obligat să formuleze un denunț mincinos. Dar realitatea e că în acest dosar a ieșit adevărul la suprafață pentru că nu erau probe de la început. Instanța a apreciat că această faptă nu a existat și nu sunt probe ca să fie condamnat un om”, a spus avocatul la Antena 3. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close