Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Udrea: Arestul la domiciliu este "un început de normalizare a situaţiei juridice a doamnei Udrea"

Avocatul lui Udrea: Arestul la domiciliu este "un început de normalizare a situaţiei juridice a doamnei Udrea"

Avocatul lui Udrea: Arestul la domiciliu este "un început de normalizare a situaţiei juridice a doamnei Udrea"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Mai 2015   •   12:24

Eliberarea Elenei Udrea din arest şi plasarea în arest la domiciliu este "un început de normalizare a situaţiei juridice a doamnei Udrea", a comentat unul dintre apărărătorii acesteia, imediat după decizia judecătorilor.

 
"Se vede de departe că un dosar constituit numai pe denunţuri şi delaţiuni nu putea fi baza unui arest preventiv faţă de un om care nu a fost un pericol. Cred că e un început de normalizare a situaţiei juridice a doamnei Udrea", Marius Striblea, unul dintre avocaţii Elenei Udrea, joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Striblea a spus că este mult mai uşor să îţi asiguri securitatea în libertate, decât în penitenciar, acolo "unde sunt spaţii deschise, contact cu persoane necunoscute care pot fi un pericol", făcând astfel referire şi la scrisoare de ameninţare pe care ar fi primit-o fostul ministru în arest.
 
"Scrisoarea celebră făcea vorbire de un atac care va avea loc la penitenciar, după transfer. În situaţia arestului de la IGPR, unde spaţiile sunt mici, Udrea a fost în siguranţă. Nu a dat importanţă ameninţării. Când a fost transferată, emoţiile s-au declanşat", a mai spus Striblea.

Elena Udrea va fi plasată în arest la domiciliu, a decis, definitiv, joi, Curtea Supremă.
 
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close