Antena 3 CNN Actualitate Barack Obama spulberă visul multora dintre americani: "Michelle nu va candida niciodată!”

Barack Obama spulberă visul multora dintre americani: "Michelle nu va candida niciodată!”

Barack Obama spulberă visul multora dintre americani: "Michelle nu va candida niciodată!”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
30 Noi 2016   •   08:34

Președintele american Barack Obama a reiterat că prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, nu va candida niciodată pentru Casa Albă, scrie AFP.

După victoria surpriză a lui Donad Trump la alegerile din 8 noiembrie în confruntarea cu Hillary Clinton, pe rețelele sociale s-a răspândit ideea unei candidaturi a primei doamne din partea democraților în 2020.

"Michelle nu va candida niciodată", a afirmat Barack Obama într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, publicat marți seara.

"Este cea mai dulce persoană pe care o cunosc. Are o complicitate incredibilă în ceea ce-i privește pe americani. Dar, exact cum am spus-o și în glumă, este prea sensibilă pentru a-și dori să se lanseze în politică".

Hotărârea primei doamne, discursurile sale și mai ales felul în care a denunțat misoginismul lui Donald Trump, au marcat destule spirite printre americani. Dar Michelle Obama, care are o cotă de popularitate foarte înaltă, nu și-a ascuns niciodată aversiunea pentru politică.

Întrebată de nenumărate ori în ultimii ani despre planurile sale de viitor, ea a precizat că nu va urma exemplul lui Hillary Clinton.

Michelle Obama va împlini 53 de ani când va părăsi Casa Albă, la 20 ianuarie 2017.

 

×
Subiecte în articol: michelle obama Alegeri SUA Donald Trump
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close