Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bucureşti încearcă să revendice comoara de 2,5 milioane de euro confiscată de la doi ucraineni în vama Albiţa

Un bărbat din Bucureşti încearcă să revendice comoara de 2,5 milioane de euro confiscată de la doi ucraineni în vama Albiţa

Un bărbat din Bucureşti susține că lui îi aparține uriașa comoară în valoare de 2,5 milioane de euro, depistată în bagajele unui cuplu de ucraineni care fugea din calea războiului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2023   •   12:04

A fost revendicată comoara fabuloasă în valoare de aproape 2,5 milioane de euro descoperită în martie, în mașina unui cuplu de ucraineni care a încercat să intre în România prin Vama Albița. Un bucureștean susține că bunurile i-ar aparține, însă nu a putut aduce dovezi care să arate că el este cu adevărat proprietarul averii.

Reamintim faptul că în ziua cu pricina, cuplul de ucraineni a declarat faptul că bunurile nu le aparțin și că ar fi luat din greșeală geamantanele altor persoane, în disperarea de a fugi din Ucraina, la începutul războiului.

În prezent, un bucureștean a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a revendicat această comoară la Judecătoria din Huși, cea care aparține de Vama Albița.

După mai multe înfățișări în fața Instanței, a fost respinsă cererea bucureșteanului ca fiind nefondată, doarece documentele prezentate nu erau concludente. Nemulțumit de rezultat, bucureșteanul a făcut apel, care se va judeca la o instanță superioară.

Conform legii, dacă în 90 de zile nimeni nu poate face dovada cu acte că bunurile și banii îi aparțin, uriașa comoară va intra în posesia statului român. Mai trebuie menționat faptul că în afara acestui proces, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru pentru contrabandă. 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close