Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat aflat în carantină la domiciliu a ameninţat că dă foc la bloc şi că se aruncă în gol, în Murfatlar

Un bărbat aflat în carantină la domiciliu a ameninţat că dă foc la bloc şi că se aruncă în gol, în Murfatlar

Un bărbat din Murfatlar, judeţul Constanţa, aflat în carantină la domiciliu, a ameninţat că dă foc la bloc, dar şi că se aruncă în gol, iar negociatorii Poliţiei au intervenit de urgenţă la faţa locului.

Un bărbat aflat în carantină la domiciliu a ameninţat că dă foc la bloc şi că se aruncă în gol, în Murfatlar
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    29 Mar 2021   •   14:03

"Astăzi, în jurul orei 09.55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe. 

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul - Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța). 

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el. 

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia. 

În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate. 

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu. 

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Murfatlar Constanța
Parteneri
Imagini sfâşietoare de la înmormântarea lui DJ Lalla, la Turda
x close