Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iași și-a călcat soția cu mașina, lângă biserică, în timp ce femeia își ducea copilul la școală

Un bărbat din Iași și-a călcat soția cu mașina, lângă biserică, în timp ce femeia își ducea copilul la școală

Bărbatul de 52 de ani ar fi recurs la acest gest în urma unei crize de gelozie. Femeia a trecut milimentric pe lângă moarte şi a reuşit să se salveze în ultima clipă.

Un bărbat din Iași și-a călcat soția cu mașina, lângă biserică, în timp ce femeia își ducea copilul la școală
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    24 Oct 2020   •   15:15

Incidentul a avut loc în comuna ieşeană Oţeleni. Protagoniştii: doi soţi a căror relaţie nu mai funcţiona.

Orbit de gelozie bărbatul a decis să-şi calce soţia cu maşina în dreptul bisericii, în timp ce femeia ducea la şcoală unul din copii. Femeia a căzut la pământ, după ce a fost izbită cu oglinda din partea dreaptă a autoturismului şi a reuşit să se salveze în ultima clipă, după ce s-a adăpostit lângă un copac din apropierea bisericii.

Imediat după incident, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut un echipaj medical pentru soţia sa care a fost lovită de maşină.

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri. Medicii de la Primire Urgențe din Târgu Frumos au constatat că victima a suferit o leziune în zona lombară, notează bzi.ro

Din primele cercetări nu există martori care să confirme afirmaţiile celor doi soţi. Femeia afirmă că a fost călcată intenţionat cu maşina pe când bărbatul spune că a fost doar un banal accident rutier.

Relaţia dintre cei doi nu mai funcţiona, tensiunile şi certurile fiind la ordinea zilei, spun cunoscuţii familiei

Pentru a se proteja femeia ar fi solicitat şi eliberarea unui ordin de protecţie pe o durată de 6 luni, solicitarea fiind admisă în parte de către judecători.

"Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close