Antena 3 CNN Actualitate Bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă, prins la cerşit la metrou: "De obicei, cerşesc în pijamale"

Bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă, prins la cerşit la metrou: "De obicei, cerşesc în pijamale"

Un bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă a fost prins, astăzi, în staţia de metrou Victoriei din Bucureşti, în timp ce aborda oamenii şi le cerea bani, fără să poarte masca de protecţie.

Bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă, prins la cerşit la metrou: "De obicei, cerşesc în pijamale"
de Alin Tarnovschi    |    25 Mar 2021   •   17:55

Faptul că nu purta masca de protecţie a atras atenţia poliţiştilor, astfel că aceştia au legitimat-o pe măicuţă şi au descoperit că, de fapt, măicuţa era bărbat.

"Astăzi, la stația de metrou Victoriei, un echipaj mixt poliție-jandarmerie a sesizat o persoană îmbrăcată în haine de măicuță, care nu purta mască de protecție și apela la mila publicului.

Verificându-i identitatea, au constatat că, de fapt, este un bărbat, acesta recunoscând că cerșeste des și că nu are nicio legătură cu niciun cult relegios.

A fost amendat cu  500 de lei pentru că nu purta mască de protecție și cu 100 de lei pentru cerșetorie", se arată într-o informare a Poliţiei.

Luat la întrebări, bărbatul a explicat că în prezent este în doliu şi a decis să îşi pună şi un batic pe cap, dar că, de obicei, cerşeşte la metrou îmbrăcat în pijamale.

"De obicei, cerşesc în pijamale. Aşa mă ştie lumea", a declarat acesta.

×
Subiecte în articol: metrou București
Parteneri
Top trei cele mai invidioase zodii, cu Mihai Voropchievici
x close