Antena 3 Actualitate Bărbat împuşcat în burtă şi picior în timp ce fugea de poliţişti

Bărbat împuşcat în burtă şi picior în timp ce fugea de poliţişti

09 Mar 2015   •   17:58
Bărbat împuşcat în burtă şi picior în timp ce fugea de poliţişti

 Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare într-un dosar de înşelăciune prin telefon, a fost împuşcat, în burtă şi în picior, de o patrulă a Poliţiei de la Secţia 4 după ce a fugit şi a refuzat să se oprească la somaţiile agenţilor. Bărbatul era urmărit general spune Poliţia Capitalei. 

"În noaptea de 1/2 martie a.c., agenţi de siguranţă publică din cadrul secţiei 4 Poliţie, aflaţi în serviciul de patrulare, au observat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, urmărit naţional, pe numele lui existând un mandat de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În momentul în care a văzut echipajul de poliţie, tânărul a fugit. După ce l-au somat de mai multe ori, poliţiştii au tras patru focuri de avertisment. Pentru că acesta nu s-a oprit, au tras în direcţia lui, împuşcându-l în zona inferioară a abdomenului. Al doilea glonţ a ajuns în piciorul tânărului. Rănitul fost transportat la cel mai apropiat spital, unde a fost operat, şi a fost internat în Spitalul Penitenciarului Rahova. Incidentul face obiectul unor verificări efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul rănit era urmărit după ce a fost arestat în lipsă într-un dosar de înşelăciune prin telefon prin metoda "accidentul".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close