Antena 3 CNN Actualitate Un pacient infectat cu coronavirus s-a spânzurat în secția ATI unde era internat

Un pacient infectat cu coronavirus s-a spânzurat în secția ATI unde era internat

Un bărbat infectat cu Covid 19 s-a spânzurat într-un salon al Spitalului Județean din Galați. Victima, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită de medicul de gardă care a făcut manevre de resuscitare și a anunțat Poliția. Polițiștii au început o anchetă.

Un pacient infectat cu coronavirus s-a spânzurat în secția ATI unde era internat
de Laura Dinu    |    03 Dec 2020   •   14:08

Incidentul s-a produs joi în spațiile destinate bolnavilor de Covid 19. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale care au făcut manevre de resuscitare nu au mai putut să-l salveze. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal de ucidere din culpă.

„Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin, potrivit Mediafax. 

Cercetările polițiștilor și procurorilor vor continua.

×
Subiecte în articol: Galați spanzurat
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close