Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a furat taragotul s-a predat poliţiştilor: "Vreau să îmi cer iertare faţă de domnul Farcaş"

Bărbatul care a furat taragotul s-a predat poliţiştilor: "Vreau să îmi cer iertare faţă de domnul Farcaş"

Bărbatul care a furat taragotul s-a predat poliţiştilor: "Vreau să îmi cer iertare faţă de domnul Farcaş"
04 Iun 2014   •   08:21

Bărbatul care l-a prădat pe Dumitru Fărcaş s-a predat poliţiştilor. Omul a hotărât  să vorbească în această dimineaţa despre furtul instrumentelor. El a povestit pas cu pas, echipei Antena 3, cum a furat taragotul şi acordeonul. A spus că regretă şi că se va preda autorităţilor.

"Sunt cel implicat în acel act nefericit, adică în furtul acelor două obiecte".  Aşa îşi începe povestea tânărul care, în urmă cu două zile, i-a furat lui Dumitru Fărcaş taragotul cu care a cântat pe marile scene ale lumii.

Tânărul mărturiseşte că ideea de a fura genţile i-a venit când a văzut maşina nesupravegheată şi cu uşile deschise:

"Nu a fost ceva premeditat. Mergând pe stradă am observat o dubiţă (...) cu portiera din lateral deschisă. Am fost tentat. Am văzut mai multe genţi în maşină şi am vazut şi aceste două genţi în dreptul uşii. (...) Le-am luat!", a mai spus bărbatul.

Fără să ştie ce a furat, bărbatul s-a urcat într-un taxi cu prada, iar de pe drum şi-a chemat prietenii în faţa blocului. După ce s-au asigurat că nu-i vede nimeni, au deschis genţile: 

Iniţial nu şi-a dat seama cât de valoroase sunt instrumentele furate. Abia a doua zi, suspectul şi-a dat seama ce comoară furase, când a văzut la Antena 3 interviul cu maestrul Dumitru Fărcaş.

"Am văzut interviul domnului Farcaş. M-a emoţionat foarte rău. Ţin minte şi acum când dânsul a zis că "între mine şi acel taragot s-a sudat o legatură foarte puternică. Vreau să îmi cer scuze. Poate e puţin spus. Iertare.", a mai spus el.

Suspectul a venit să vorbească cu reporterul Antenei 3 înainte de a se preda pentru a clarifica ce s-a întâmplat, dar şi pentru că e suparat pe prietenul său care nu ar fi spus adevarul acum două seri când a mers la poliţie:

Tânărul a ţinut să specifice că el este singurul vinovat de furt. Bărbatul este recidivist şi riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close