Antena 3 CNN Actualitate Bârlad: O fată de 16 ani s-a aruncat în gol pentru că nu mai avea voie să-şi vadă iubitul

Bârlad: O fată de 16 ani s-a aruncat în gol pentru că nu mai avea voie să-şi vadă iubitul

Bârlad: O fată de 16 ani s-a aruncat în gol pentru că nu mai avea voie să-şi vadă iubitul
24 Sep 2008   •   20:21

O fată din Bârlad s-a aruncat în gol, pentru că părinţii nu o lăsau să-şi mai vadă iubitul. Tânara în vârstă de 16 ani a încercat să se sinucidă aseară, după ce mama şi tatăl ei vitreg îi ceruseră să renunţe la relaţia cu prietenul ei, mai mare decât ea cu 3 ani.

Cei doi tineri erau împreună de 3 ani. Povestea lor de dragoste părea ca-n filme, până când părinţii fetei au decis că băiatul nu e potrivit pentru ea.Au urmat certurile în familie. Multe, dese şi încheiate de regulă cu lacrimi. Băiatul a aflat şi el de certuri şi aşa a început declinul relaţiei lor.

Ieri tânăra i-a cerut iubitului ei să se vadă urgent. Aflase că tânărul ar avea pe altcineva. Ei s-au întâlnit în faţa blocului şi s-au certat cumplit. Băiatul era decis să încheie relaţia, pe motiv că părinţii fetei nu-l acceptă. Rănită şi disperată, tânăra a luat-o la fugă spre scara blocului. Iubitul fetei a încercat să o prindă din urmă dar degeaba. "Nu veni după mine, că nu mă întorc înapoi...", a strigat ea.

Fata s-a urcat pe terasă şi s-a aruncat în gol sub privirile îngrozite ale oamenilor şi ale iubitului ei. Ea a ajuns în spital în stare foarte gravă, iar medicii spun ca doar o minune o poate salva. Medicii fac totul să o salveze, dar tânăra are organele interne aproape distruse. Fata a fost trimisă cu o ambulanţă de la Bârlad la spitalul de pediatrie din Iaşi.

Numai la Iaşi, la camera de gardă, ajung 5 cazuri de tentative de sinucidere pe zi. În cele mai multe situaţii, este vorba despre tineri cu probleme emoţionale.

Observator

×
Subiecte în articol: atentat sinucigas
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close