Antena 3 Actualitate Băsescu a semnat contractul cu RAAPPS pentru preluarea vilei în care a locuit Mioara Roman

Băsescu a semnat contractul cu RAAPPS pentru preluarea vilei în care a locuit Mioara Roman

21 Feb 2015   •   11:45
Băsescu a semnat contractul cu RAAPPS pentru preluarea vilei în care a locuit Mioara Roman

Traian Băsescu a semnat contractul cu RAAPPS pentru preluarea vilei în care a locuit Mioara Roman. Însă nu a luat-o în primire deocamdată pentru că vila este în lucru. Vila în care se va muta Băsescu nevoie de multe reparaţii. Casa din cartierul Primăverii în care va locui Traian Băsescu are şapte camere şi două camere de serviciu, şi o suprafaţă totală de 366 metri pătraţi.

Muncitorii lucrează la foc continuu în viitoarea vilă în care va locui Traian Băsescu. Mormanele de moloz şi geamurile sparte trebuie să dispară în timp record. Trebuie reparate acoperişul, instalaţiile şi toată infrastructura de siguranşp a clădirii. Nimic din ce a aparţinut Mioarei Roman nu va mai rămâne între pereţii casei.

Traian Băsescu va trebuit să se mulţumească cu mai puţin spaţiu faţă de cel cu care a fost obişnuit. Dacă Vila Lac 3, cea în care a locuit timp de 10 ani, se întindea peste o mie de metri pătraţi, viitoarea locuinţă are o suprafaţă de 366 de metri pătraţi, împărţiţi în subsol, parter şi etaj. Interiorul se împarte în şapte camere, plus două de serviciu.  La aceştia se adaugă o grădină imensă, de peste 1.300 de metri pătraţi.
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close