Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Raportul Guvernului pentru Bruxelles arată capacitatea premierului de a avea limbaj dublu

Băsescu: Raportul Guvernului pentru Bruxelles arată capacitatea premierului de a avea limbaj dublu

Băsescu: Raportul Guvernului pentru Bruxelles arată capacitatea premierului de a avea limbaj dublu
de M.T.    |    08 Mai 2014   •   19:18

Documentul despre DNA şi ICCJ transmis de Guvern la Bruxelles arată capacitatea premierului Victor Ponta de a avea un limbaj dublu, a declarat, joi, preşedintele Traian Băsescu.

„Am fost impresionat de raportul tramsmis Comisiei Europene, numit Programul naţional de reformă, care este un efect al semestrului european”, a spus Băsescu.

Raportul arată că DNA, ÎCCJ şi celelalte instanţe au înregistrat rezultate semnificative în lupta de combatere a corupţiei, lăudând în acelaşi timp şi activitatea ANI, care a obţinut rezultate notabile în ultimii cinci ani.

„Sub semnătura domnului prim-ministru a plecat acest document la Comisia Europeană şi arată capacitatea unui premier de a avea un formidabil limbaj dublu”, a afirmat preşedintele.

„Îi întreb pe români: când minte premierul, când face o propagandă de denigrare în ţară, sau când scrie foarte frumos la Bruxelles? Să ştiţi că niciodată o ţară care are un astfel de premier nu are şanse să devină credilă, este o ţară care este pusă sub semnul întrebării”, a mai precizat preşedintele.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Bruxelles Comisia Europeana
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close