Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, reacție după decizia lui Tăriceanu și Dragnea de înființare a unei comisii de anchetă parlamentară

Băsescu, reacție după decizia lui Tăriceanu și Dragnea de înființare a unei comisii de anchetă parlamentară

Băsescu, reacție după decizia lui Tăriceanu și Dragnea de înființare a unei comisii de anchetă parlamentară
Sursa foto: Foto: presidency.ro
12 Apr 2017   •   20:38

Traian Băsescu a avut o primă reacție la un post de știri, după ce s-a aflat că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au decis să solicite Parlamentului înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru a clarifica aspectele ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, dar şi de rezultatul scrutinului prezidenţial.

„Cred că este un lucru foarte bun. Eu am cerut ca Parchetul General să se sesizeze din oficiu pe informaţiile date de Dan Andronic. Să cerceteze. Eu nu ştiu de o astfel de implicare, dar este binevenită. Vor constata că fraudarea s-a făcut de PSD, PNL, UDMR şi PC. Pot să fiu audiat, că eu ce am de spus la o comisie am spus şi public. Proba că au fost fraudate alegerile este aceea că s-au renumărat cele 130.000 de voturi anulate şi s-a constatat că 3.000 erau voturi furate de la mine. Eu aş vrea să se numere, să vedem câte pachete de voturi, din voturile care mi se cuveneau mie, au fost băgate în traista lui Geoană. PSD a fost de o mizerie incredibilă, eu am avut un singur reprezentant în secţiile de votare, iar ei au fost cinci: UDMR, PC, PNL, UDMR şi PSD. Au furat de au rupt”, a declarat Traian Băsescu.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close