Antena 3 CNN Actualitate Bătaie ca în filmele cu samurai, în faţa unui club din Cluj. Doi fraţi au venit cu SĂBIILE pentru a se răzbuna pe barman

Bătaie ca în filmele cu samurai, în faţa unui club din Cluj. Doi fraţi au venit cu SĂBIILE pentru a se răzbuna pe barman

Bătaie ca în filmele cu samurai, în faţa unui club din Cluj. Doi fraţi au venit cu SĂBIILE pentru a se răzbuna pe barman
de O.P.    |    28 Noi 2013   •   05:32

Scene desprinse parcă dintr-un film cu samurai în faţa unui club din Cluj-Napoca.  Doi fraţi, înarmaţi cu săbii şi cuţite au venit puşi pe scandal şi au atacat mai mulţi tineri.

Conflictul ar fi izbucnit după ce un barman ar fi refuzat să îl servească pe unul dintre fraţi, aşa că acesta a hotărât să se răzbune. A mers acasă şi şi-a chemat fratele în ajutor. Una dintre victime a primit câteva lovituri de cuţit în zona gâtului.



CUM S-A PETRECUT INCIDENTUL:
Cu sabii şi cuţite. Asa au venit înarmaţi fraţii Angheluş, sâmbătă noapte, în faţa clubului din Cluj. Doreau să îşi facă dreptate cu forţa după ce unul dintre fraţi se certase în club cu mai mulţi tineri. Cei doi coboară dintr-o maşină şi încep scandalul.

Din spate un bărbat mai curajos încearcă să-l imobilizeze pe atacator. Îl prinde de gât şi îl pune la pământ. Alţii încep să-l ia la bătaie.

Fratele său recupereză o sabie căzută şi începe să-i ameniţe pe ceilalţi. Şi agresorul se repliază repede şi începe să taie pe oricine.

Tinerii aflaţi în faţa clubui încep să fugă. După ei, cu sabiile în mână vin cei doi fraţi supăraţi. UN tânăr care încearcă să aplaneze conflictul este atins cu lama unui cuţit. Vărsarea de sânge continuă minute în şir.

Cei doi fraţi au ajuns într-un final la poliţie, iar judecătorii au decis să fie arestaţi pentru 29 de zile.  Tânărul atins cu lama cuţitului a fost internat în spital cu mai multe tăieturi la gât.

 Imaginile au fost facute publice de site-ul ştiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: violente violente
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close