Antena 3 CNN Actualitate Bătaie în faţa unui restaurant din Sectorul 3 din Bucureşti, după ce un bărbat a urinat pe trotuar

Bătaie în faţa unui restaurant din Sectorul 3 din Bucureşti, după ce un bărbat a urinat pe trotuar

Doi bărbaţi au ajuns la spital, iar alţi cinci la Poliţie, după o bătaie generală în faţa unui restaurant din Sectorul 3 din Bucureşti. Totul a început în momentul în care unul dintre bărbaţi a ieşit din restaurant şi a început să urineze pe trotuar.

de Georgiana Murgilă    |    10 Mar 2024   •   16:34

O bătaie a avut loc în zona unui restaurant din Sectorul 3. Agresorul și victima au ajuns la spital. Atât celelalte persoane implicate, cât și martorii au fost conduși la sediul poliției.

Poliția Capitalei a fost sesizată în noaptea de sâmbătă spre duminică despre o bătaie în zona unui restaurant situat în Sectorul 3.

Echipaje de prim-ajutor au acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați, aceștia fiind transportați la spital. Cele două persoane duse la spital sunt persoana vătămată și bărbatul bănuit de lovire.

Atât celelalte persoane implicate, cât și martorii au fost conduși la sediul poliției, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează urmărirea penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

"La data de 09 martie 2024, în jurul orei 23.15, Poliția Capitalei a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane se agresează reciproc, în zona unui restaurant situat în Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică, din cadrul secțiilor de poliție din Sectorul 3, care au demarat verificări, fiind identificate și depistate persoanele implicate în eveniment.

De asemenea, la fața locului s-au prezentat și două echipaje de prim-ajutor, care au acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați, aceștia fiind transportați la spital.

Facem precizarea că cele două persoane transportate la spital sunt persoana vătămată și bărbatul bănuit de săvârșirea faptei de lovire asupra acesteia.

Atât celelalte persoane implicate, cât și martorii care au asistat au fost conduși la sediul poliției, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează urmărirea penală, de către polițiști din cadrul Secției 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și vătămare corporală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București Poliția Capitalei bătaie
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close