Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu săbii și topoare lângă București, după ce o fată de 11 ani, vândută de părinți, ar fi fost abuzată de viitorul soț

Bătaie cu săbii și topoare lângă București, după ce o fată de 11 ani, vândută de părinți, ar fi fost abuzată de viitorul soț

Șapte persoane au fost reținute, sâmbătă, de anchetatorii ilfoveni, după ce două clanuri din Sintești s-au bătut cu săbii și topoare ca urmare a unor neînțelegeri legate de vânzarea unei minore în vârstă de numai 11 ani.

Bătaie cu săbii și topoare lângă București, după ce o fată de 11 ani, vândută de părinți, ar fi fost abuzată de viitorul soț
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Adelina Miron    |    18 Iul 2021   •   15:09

Una dintre cele două familii ar fi achitat în schimbul fetei trei bănuți din aur. Conflictul ar fi pornit după ce rudele minorei ar fi aflat că aceasta a fost abuzată sexual de cel care urma să-i fie soț.

O persoană a ajuns la spital, în comă profundă, în timp ce alte șase persoane au suferit răni serioase, majoritatea produse prin tăiere.

După ce medicii au stabilit că aceștia sunt în afara oricărui pericol, au fost escortați de trupele speciale ale Poliției la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, pentru audieri.

Pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere. Persoanele reținute sunt cercetate pentru încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și act sexual cu un minor, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, potrivit Gândul.

×
Parteneri
Când trec românii la ora de iarnă 2023
x close