Antena 3 CNN Actualitate Bătăuşul de la Nana scapă de acuzaţia de lovire

Bătăuşul de la Nana scapă de acuzaţia de lovire

Bătăuşul de la Nana scapă de acuzaţia de lovire
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Mai 2015   •   12:17
Bătăuşul de la Nana Ştefan Fileaţă, care a agresat o bătrână, ar putea scapă cu o acuzaţie mai uşoară, de lovire. Femeia şi-a retras plângerea depusă pe numele lui Ştefan Fileaţă, drept urmare acesta va fi judecat doar pentru tulburarea ordinii şi a liniştii publice.
 
Femeia a spus că şi-a retras plângerea pentru că vrea să se termine tot acest proces. Bătrâna a şi plâns în faţa magistraţilor.

Magistraţii Judecătoriei Olteniţa au rămas în pronunţare cu privire la acest proces în care Ştefan Fileaţă a fost trimis în judecată pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, el şi-a recunoscut faptele în faţa magistraţilor, astfel că se va merge pe procedură simplificată, ceea ce înseamnă că el ar putea beneficia doar de o treime din pedeapsa cu închisoarea sau de o reducere de o pătrime dacă va primi amendă penală.

În mai 2014, bărbatul, recidivist fiind, a agresat o femeie în timpul unei vizite electorale făcute de Elena Udrea în comuna Nana din judeţul Călăraşi, încălcând astfel condiţiile eliberării sale. Din 14 mai, el este în arest preventiv în dosarul delapidării Complexului Energetic Oltenia.
 
În octombrie, Ştefan Fileaţă, cunoscut drept "agresorul de la Nana", a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Craiova, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia.
 
Ştefan Fileaţă a fost, de asemenea, arestat pentru câteva săptămâni în vara anului 2012. El a fost reţinut chiar în ziua alegerilor locale, la care a participat în calitate de candidat pentru funcţia de primar al comunei Curcani, fiind acuzat că, împreună cu mai multe persoane, a distrus urnele pentru buletinele de vot în mai multe secţii de votare din localitate. În urma scandalului, alegerile au fost reluate două săptămâni mai târziu, primar fiind ales Aurică Gazu, candidat din partea USL.

 
 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close