Antena 3 CNN Actualitate Bercea şi Izaura Anghel, trimişi în judecată. Cei doi sunt acuzaţi că au dat şpagă 300 de euro unui gardian al Penitenciarului Colibaşi

Bercea şi Izaura Anghel, trimişi în judecată. Cei doi sunt acuzaţi că au dat şpagă 300 de euro unui gardian al Penitenciarului Colibaşi

Bercea şi Izaura Anghel, trimişi în judecată. Cei doi sunt acuzaţi că au dat şpagă 300 de euro unui gardian al Penitenciarului Colibaşi
de S.T.    |    10 Oct 2014   •   16:13

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiica acestuia, Izaura Anghel, au fost trimişi în judecată de procurorii argeşeni, sub acuzaţiile de cumpărare de influenţă şi dare de mită, în dosarul în care sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un angajat al Penitenciarului Colibaşi.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Argeş.

În 18 septembrie, Izaura Anghel a primit mandat de arest la domiciliu în acest dosar, în timp ce pe numele lui Sandu Anghel a fost emis un nou mandat de arestare.

Dosarul a fost deschis de procurori în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor Penitenciarului Colibaşi, unde Sandu Anghel este încarcerat.

Potrivit anchetatorilor, Sandu Anghel ar fi încercat, prin intermediul fiicei sale, să ofere 300 de euro unui angajat al Penitenciarului Colibaşi, pentru a i se permite acestuia să primească un telefon mobil în incinta penitenciarului.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsă de opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El a fost condamnat definitiv în 20 mai 2014.

Citeşte şi
:

 DIAMANTE cu iz PENAL pentru Elena Udrea. Bercea Mondial spune că a DENUNŢAT-O. Parchetul infirmă×
Subiecte în articol: Bercea Mondial Izaura Anghel spaga
Parteneri
Recunoşti băieţelul cu guleraş alb din dantelă?
x close