Antena 3 CNN Actualitate Bilețelul înduioșător pe care o fetiță i l-a dat unui salvamar. Bărbatului i-au dat lacrimile: "Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi!"

Bilețelul înduioșător pe care o fetiță i l-a dat unui salvamar. Bărbatului i-au dat lacrimile: "Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi!"

O fetiță i-a dat un bilețel unui salvamar, de pe plaja din Saturn, în momentul în care ea și familia ei au plecat spre hotel. În timp ce citea, bărbatului i-au dat lacrimile.

Bilețelul înduioșător pe care o fetiță i l-a dat unui salvamar. Bărbatului i-au dat lacrimile: "Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi!"
Sursa foto: Facebook | Andreea Toma
de Ioana Mircea    |    25 Aug 2023   •   21:38

Un salvamar de pe o plajă din Saturn a început să plângă atunci când a început să citească bilețelul primit de la o fetiță, care a stat la plajă împreună cu familia sa.

"Domnule salvamar. Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători. Cu respect, Ecaterina", se arată în bilețel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta a fost postat pe Facebook de către fiica salvamarului alături de un mesaj la fel de emoționant.

Citește și: Bătaie pe plaja din Eforie Nord între salvamari şi turişti supăraţi că nu sunt lăsaţi să intre în mare

"Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu care vara aceasta este salvamar, să stiți că ați crescut un copil extraordinar. Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca. Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. Cu respect, o fată de salvamar", a scris Andreea Toma, fiica salvamarului, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: biletel salvamar
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close