Antena 3 CNN Actualitate BLACK FRIDAY 2013, reducerile continuă. Ce magazine participă pentru PRIMA oară la această campanie

BLACK FRIDAY 2013, reducerile continuă. Ce magazine participă pentru PRIMA oară la această campanie

BLACK FRIDAY 2013, reducerile continuă. Ce magazine participă pentru PRIMA oară la această campanie
de O.P.    |    28 Noi 2013   •   09:41

Chiar dacă românii "au furat startul" şi au organizat Black Friday săptămâna trecută, cu o vineri mai devreme, sunt şi companii care urmează trendul americanilor şi au păstrat pentru acest sfârşit de săptămână reducerile substanţiale.

Pentru prima dată participant la această campanie de reduceri de preţuri, IKEA a anunţat că oferă reduceri de până la 50% în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie. „Sunt 3 zile dedicate acestei activităţi: 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, în care preţurile unor produse vor scădea cu până la 50%. Lista completă a produselor incluse în ofertă va fi publicată pe site-ul nostru după data de 25 noiembrie”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager România la IKEA South-East Europe.

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul sau Black Friday în perioadă 27 noiembrie -€“ 1 decembrie 2013.

Reducerile de Black Friday vor fi valabile în toate cele 29 de magazine din reţeaua Casă Rusu şi ajung până la 50%.

Lidl organizează Black Friday pentru produse nonalimentare pe 29 noiembrie. Acestea vor avea reduceri de minim 50%. Discounturi se vor aplica la chipamente de gătit, unelte şi alte produse electrocasnice.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close