Antena 3 CNN Actualitate Ce intenționează românii să cumpere de Black Friday

Ce intenționează românii să cumpere de Black Friday

Nouă din zece români știu ce este Black Friday, iar mai mult de jumătate dintre ei intenționează să achiziționeze cel puțin un produs anul acesta. Vineri este ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Ce intenționează românii să cumpere de Black Friday
Sursa foto: Pixabay
de Lorena Burlacu    |    12 Noi 2020   •   12:00

Este al 10-lea an de când Black Friday se organizează în România. Lorena Burlacu vă prezintă date din studiul realizat de Kantar România.

''54% dintre românii cu vârste curprinse între 18 și 65 de ani vor face mâine cumpărături. Cât despre suma pe care vor să o aloce cu ocazia acestei zile.

Românii spun că sunt dispuși să aloce aproximativ 2.200 de lei pentru produsele pe care și le doresc. Studiul arată de asemenea și o preferință crescută pentru mediul online în rândul potențialilor cumpărători de Black Friday. 

46% dintre aceștia se gândesc prima dată la un magazin online, în creștere cu 20% față de anul trecut.

În privința produselor pe care doresc să le cumpere, datele arată un interes crescut pentru produsele dedicate întregii familii, cum ar fi de exemplu electrocasnicele.

Ce intenţionează românii să cumpere de Black Friday

-electrocasnice mici
- televizoare
-telefoane mobile
-îmbrăcămine
-frigidere
-mașini de spălat rufe
-laptopuri
-home&deco
-încălțăminte
-aragazuri

Studiul Kantar România a fost realizat în perioada 27-30 octombrie, pe un eșantion de 2003 respondenți, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, din întreaga țară'', a spus Lorena Burlacu.

 

×
Subiecte în articol: Black Friday cumparaturi romani
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close