Antena 3 CNN Actualitate Blestemul familiei Maleon? Ce s-a întâmplat recent lângă casa Andei și a lui Bogdan, la nici o lună de la moartea acestora!

Blestemul familiei Maleon? Ce s-a întâmplat recent lângă casa Andei și a lui Bogdan, la nici o lună de la moartea acestora!

Blestemul familiei Maleon? Ce s-a întâmplat recent lângă casa Andei și a lui Bogdan, la nici o lună de la moartea acestora!
16 Ian 2018   •   17:10

Un tânăr în vârstă de 19 ani, student în primul an la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii 'Alexandru Ioan Cuza' din Iaşi, a fost găsit spânzurat în curtea casei în care locuia alături de familie în zona Podu de Fier.

Socant este faptul ca totul s-a petrecut langa casa sotilor Maleon, care au fost gasiti morti in prima zi de Craciun.

Prof.univ.dr Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, a declarat presei că tânărul nu figurează cu antecendente psihiatrice. Potrivit acesteia, băiatul a fost găsit de sora sa. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Un echipaj C2 cu medic de la SAJ l-a găsit pe băiat în stop cardiorespirator. Se afla pe terasa casei. Timp de 45 de minute echipajul medical care a sosit la faţa locului a efectuat compresii toracice, acestea fiind începute de sora sa. Eforturile au fost inutile. A fost constatat decesul", a declarat Diana Cimpoieşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Un echipaj al poliţiei a ajuns la faţa locului pentru a efectua cercetări şi a stabili cauzele decesului.

×
Subiecte în articol: Iași sinucidere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close