Antena 3 CNN Actualitate BNR a comandat veselă din aur, în valoare de 70.000 euro. Ce pregăteşte Banca Naţională

BNR a comandat veselă din aur, în valoare de 70.000 euro. Ce pregăteşte Banca Naţională

BNR a comandat veselă din aur, în valoare de 70.000 euro. Ce pregăteşte Banca Naţională
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    31 Mai 2012   •   21:50

Banca Naţională a comandat veselă bordată cu fir de aur, pentru întâlnirea anuală a Fondului Monetar şi Băncii Mondiale, eveniment de gală care va avea loc luna viitoare, la Bucureşti.

Un număr de 12 guvernatori de bănci centrale şi tot atâţia miniştri de Finanţe vor păşi pe covorul roşu luna viitoare, special pentru acest eveniment, pentru care BNR a comandat veselă bordată cu fir de aur.

Evenimentul grandios impune şi cea mai selectă veselă. Modelul trebuie să se armonizeze cu paleta de culori a încăperilor, perdelelor şi decoraţiunilor din sediul Băncii Naţionale.

"Paharele sunt din cristal Florentin, sunt suflate şi modelate manual, la fel pot fi inscripţionate cu sigla BNR, iar sunetul lor cristalin va fi o muzică pentru orice dineu va avea loc la sediul BNR. (...) Tacâmurile vor fi inscripţionate cu sigla Băncii Naţionale a României, acestea au garanţie pe viaţă, sunt din argint masiv, decorate cu aur", a spus Lorina Şeres, managerul firmei de veselă de lux.

Banca Naţională este dispusă să plătească pentru vesela de lux aproape 70.000 de euro. Furnizorii se pot înscrie la licitaţie până pe 5 iunie, timp destul pentru ca pregătirile să se încheie la timp.

Reuniunea Fondului Monetar şi a Băncii Mondiale va fi coordonată de Olanda şi reprezintă inclusiv interesele Bucureştiului în comitetele directoare ale celor două instituţii financiare internaţionale.




×
Subiecte în articol: BNR FMI bm intalnire
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close