Antena 3 CNN Actualitate Bogdan a murit la 25 de ani într-un teribil accident de motocicletă, în Iași

Bogdan a murit la 25 de ani într-un teribil accident de motocicletă, în Iași

Bogdan, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Iași, a murit, astăzi, într-un cumplit accident de motocicletă, după ce o șoferiță l-a lovit în plin și l-a proiectat într-un cap de pod.

Bogdan a murit la 25 de ani într-un teribil accident de motocicletă, în Iași
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Alin Tarnovschi    |    18 Aug 2020   •   07:30

Tragedia s-a produs în zona Metro din Iași, acolo unde Bogdan se afla, pe motocicleta sa, și conducea dintre Lețcani către Iași. La un moment dat, ar fi încercat să depășească o mașină pe partea dreaptă, însă șoferița nu l-a observat și a virat dreapta, acroșând motocicleta.

Din cauza vitezei, motociclistul nu a mai putut frâna și a intrat în plin într-un cap de pod, fiind aruncat pe șosea.

"La data de 17 august a.c., în jurul orei 14.30, am fost sesizaţi despre faptul că pe DE 583 a avut loc în accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Şipote, în timp ce conducea un autoturism pe DE 583 dinspre Leţcani către Iaşi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeaşi direcţie de către un tânăr, ulterior motocicleta fiind proiectată într-un cap de pod.

În urma accidentului, tânărul a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă", se arată într-o informare a IPJ Iași.

Potrivit martorilor, citați de ziaruldeiasi.ro, motociclistul circula cu viteză, pe banda de lână axul drumului, iar la un moment dat a încercat să depășească pe partea dreaptă autoturismul din fața sa, însă șoferița a tras dreapta și l-a acroșat, proiectându-l în capul de pod.

Din nefericire, medicii SMURD sosiți la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul de 25 de ani era căsătorit și avea o fetiță.

Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close