Antena 3 Actualitate Bogdan Chirieac după ce au apărut zvonuri că Dragnea și Dăncilă vor fi audiați în dosarul șpăgilor PSD: Este o lovitură de imagine. Unde au ajuns banii, la Rahova?

Bogdan Chirieac după ce au apărut zvonuri că Dragnea și Dăncilă vor fi audiați în dosarul șpăgilor PSD: Este o lovitură de imagine. Unde au ajuns banii, la Rahova?

13 Dec 2019   •   12:00
Bogdan Chirieac după ce au apărut zvonuri că Dragnea și Dăncilă vor fi audiați în dosarul șpăgilor PSD: Este o lovitură de imagine. Unde au ajuns banii, la Rahova?

Bogdan Chirieac e de părere că dosarul șpăgilor PSD reprezintă o lovitură de imagine pentru partid. Reacţia vine la scurt timp după ce, pe surse, a apărut o informaţie conform căreia Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă ar urma să fie audiaţi la DNA.

”Eu cred că este în continuare o anchetă normală, nu o anchetă politică. Au făcut interceptări. Acolo se pare că sunt băgați de-adevăratelea trei distinși parlamentari PSD, care au vorbit între ei. Și au indicat inclusiv șefi de partid. Să fie foarte clar, dacă o audiază pe doamna Dăncilă care a făcut numirile, 100% doamna Dăncilă nu a luat șpagă pentru numirile respective.

Eu mă îndoiesc iar că banii ar fi ajuns la Dragnea, unde? La Rahova? Au ajuns bani? Rămâne ca procurorii să descopere. E o zonă de graniță acolo.

Categoric este o lovitură de imagine, menită să acopere creșterea ratelor românilor. Dar să știți că în ianuarie când vin ratele și constați că ți-au crescut cu 10%, chestiunea asta cu șpaga la PSD se mai estompează. De altfel și dosarul, vedeți cum este denumit , ”șpagă la PSD”, nu s-a dorit tot PSD-ul? Sau unii din PSD? Care în mod normal ar trebui suspendați în acest moment. Nu e tot PSD-ul. Sunt pe acolo și s-au nimerit că sunt PSD. Probabil că pe unde sunt și parlamentari PNL, probabil că și ei mai au habar de ce se întâmplă pe acolo. Că până la umră nu era o operațiune complicată. Furau la greutatea TIR-urilor care intrau în țară, făcând praf și restul de șosele, câte mai sunt în România, din cauza tonajului excesiv al camioanelor. Nu era o știință avansată. Doar că fiind foarte multe camioane, înțeleg că și șpaga era enormă, pe măsură”, a zis Bogdan Chirieac, la un post de televiziune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close