Antena 3 CNN Actualitate Bombă! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au împânzit mai multe orașe

Bombă! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au împânzit mai multe orașe

Mai multe orașe din România au fost, recent, invadate pur și simplu de panouri publicitare ce conțin fotografia unei femei în vârstă intitulată fictiv „Maria”. Despre respectiva femeie, care zâmbește simpatic de pe panou, se„spune” că este bisexuală. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Bombă! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au împânzit  mai multe orașe
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2020   •   17:10

„Numele meu este Maria și sunt bisexuală” – e mesajul de pe panourile care promovează LGBTQ. De fapt, totul este un fals, scrie Cancan.

Pe contul său de Facebook, un internaut, Adrian Cristea a explicat care este, de fapt, adevărul din spatele acestor panouri publicitare. Pe bătrâna din imagine nu o cheamă nici Maria și nici nu este bisexuală. Fotografiile pot fi luate de pe un site specializat.

„În campaniile stradale apar doi bătrâni. Femeia, despre care ni se spune că o cheamă „Maria” este un model din Ucraina, care apare în diferite ipostaze în portofoliul unui fotograf de la Kiev pe nume Elena Iacobchuk. Pozele ei pot fi cumpărate de pe siteul shutterstock.com.

Mai mult ca sigur că ucraineanca „Maria” nu știe că este distribuită în rol de „bisexuală” pe străzile din București. „Lucas” este jucat de un bătrânel care pare să fie partenerul de poze al „Mariei” din portofoliul fotografei menționate anterior. În unele poze apar chiar împreună, cu descrierea că sunt „soț și soție”, familia tradițională. Oare să fi încurcat activiștii ONG-iști rolurile?", a scris Adrian Cristea.

×
Subiecte în articol: pensionara LGBT
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close