Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii, din nou fără apă caldă. Care este motivul anunţat de RADET

Bucureştenii, din nou fără apă caldă. Care este motivul anunţat de RADET

Bucureştenii, din nou fără apă caldă. Care este motivul anunţat de RADET
de O.P.    |    08 Oct 2014   •   06:38

Apa caldă se opreşte din nou. De această dată, oficial. După un sfârşit de săptămână cu apă călduţă la robinet, trei din cele şase sectoare ale Capitalei vor avea de suferit pe durata probelor pentru căldură.

Verificarea presiunii este una de rutină deoarece instalaţia trebuie să fie gata de funcţionare pentru sezonul rece. În plus, în şedinţa de Guvern, prim ministrul Victor Ponta s-a arătat dispus să intervină pentru rezolvarea problemelor.

La câteva zile după ce peste un milion de bucureşteni au stat fără apă caldă, urmează o altă zi în care robinetele vor rămâne reci. Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice continuă probele pentru pregătirea instalaţiei pentru încălzire în sectoarele 2, 3 şi 4.

Guvernul este dispus chiar să participe cu fonduri pentru remedierea situaţiei. Asta după ce primarul general a avertizat că problema reală este cea a căldurii.

Problemele au început la sfârşitul săptămânii trecute în toată Capitala, excepţie făcând sectoarele 1 şi 6. Potrivit RADET, de această dată furnizarea apei calde va fi reluată imediat după efectuarea probelor.


×
Subiecte în articol: apă caldă
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close