Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Doi agenţi de la secţia 13, prinşi în flagrant în timp ce luau mită

Bucureşti. Doi agenţi de la secţia 13, prinşi în flagrant în timp ce luau mită

Bucureşti. Doi agenţi de la secţia 13, prinşi în flagrant în timp ce luau mită
28 Noi 2008   •   20:39

Doi agenţi de la secţia 13 au fost urmăriţi de colegii lor de la anticorupţie. S-a întâmplat în Bucureşti. Cei doi poliţişti au fost surpinşi în flagrant în timp ce luau bani de la un om căruia i-a promis că îl va ajuta. Au spart barajul ofiţerilor anticorupţie şi au fugit cu maşina de serviciu, dar au fost până la urmă prinşi.
Asalt asupra secţiei 13 - un film cu poliţişti corupţi care s-a transformat în realitate la o secţie din Capitală pentru care scandalurile nu sunt un lucru străin. În rolurile principale - Vasile Cioilă şi Petrişor Lazăr, agenţi la ordine publică.
Agenţii secţiei 13 se aflau în tuă de câteva ore. Erau în patrulare cu duba poliţiei, aşa că s-au gândit să facă un ban în plus, şpagă, mai pe scurt.
"Cei doi poliţişti s-au întâlnit cu denunţătorul în faţa unui magazin din cartierul Titan. Erau cu maşina de serviciu dar nu i-a interesat prea tare. Au luat banii iar în câteva minute au fost flancaţi de ofiţeri anticorupţie", a declarat Oana Bălaşa, purtător de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bucureşti.
A urmat o urmărire pe Bulevardul Nicolae Grigorescu-Liviu Rebreanu iar apoi pe câteva străduţe din cartier. Când au văzut că nu au scăpare unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi a vrut să fugă printre blocuri.
Şeful secţiei 13 Poliţie a preferat să tacă în faţa unor acuzaţii în care oamenii lui erau acuzaţi de exact ceea ce nu trebuie să facă un poliţist. Mai mult, Vasile Cioilă, unul dintre agenţi, a fost avansat pentru merite deosebite, înainte de termen.

Observator

×
Subiecte în articol: politisti flagrant mita
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close