Antena 3 CNN Actualitate Medicii legiști au descoperit cauza morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj a murit de malarie

Medicii legiști au descoperit cauza morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj a murit de malarie

Medicii legiști au stabilit, în urma autopsiei, cauza morții fostei soții a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

de Andreea Borboros    |    06 Feb 2024   •   12:51

Este oficial! Medicii legiști au stabilit cauza morții Cameliei Tișe. Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a murit de malarie într-o formă severă. 

”După ce s-au făcut mai multe speculații cu privire la cauza decesului fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, este oficial, potrivit certificatului medico-legal emis de cei de la INML, cauza decesului este malaria într-o formă severă. 

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj s-a întors dintr-o vacanță în Zanzibar în urmă cu trei săptămâni.

Există informații potrivit cărora femeia nu a dorit să se vaccineze înainte să plece în vacanță”, a explicat Andreea Dumitrache, jurnalist, în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate certificatul de deces al Cameliei Tișe.

”Când s-a întors a început să se simtă rău treptat, dar a crezut că este o simplă răceală. A dus-o pe picioare până joi, săptămâna trecută, când au spus că se simte rău, că nu mai poate respira, că nu se mai poate ține pe picioare, și a mers să se odihnească. 

Din informațiile noastre a decedat sâmbătă, în casă, dar a fost găsită de o angajată a sa abia luni dimineață”, a mai adăugat jurnalistul.

Camelia și Alin Tișe au divorțat în urmă cu șase ani

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public.

Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care au împărțit-o.

Nunta lor a avut loc în 2010, naș fiindu-le primarul Emil Boc. Când au divorțat, Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii lor, estimată la 15 milioane de euro la acea vreme.

Femeia era notar

Camelia Tișe locuia în blocul turn din Piața Mihai Viteazu construit de familia Tișe. Ea avea biroul notarial tot acolo.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a fost găsită moartă în dimineața zilei de luni, 5 februarie, de către menajeră, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Potrivit apropiaților, tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Tanzania.

La începutul anului, după cum spunea chiar Camelia Tișe, fostul soț a plecat în insulele Seychelles, alături de băiat și cea de-a doua soție.

În paralel, Camelia Tișe a plecat în Tanzania. A vorbit de acolo cu mai mulți jurnaliști clujeni.

Alin Tișe s-a recăsătorit anul trecut

Președintele Consiliului Județean a decis să se recăsătorească anul trecut si mai are un copil cu actuala soție.

×
Subiecte în articol: Camelia Tișe cauza morţii
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close