Antena 3 CNN Actualitate Capela unei biserici din Titu, demolată de un TIR scăpat de sub control | Accident filmat de o cameră de supraveghere

Capela unei biserici din Titu, demolată de un TIR scăpat de sub control | Accident filmat de o cameră de supraveghere

Capela unei biserici din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, a fost demolată de un TIR scăpat de sub control, într-un teribil accident produs în această dimineaţă pe DN7.

de Robert Slãmnoiu    |    07 Iul 2022   •   12:46

Accident cu urmări grave, în această dimineaţă, pe DN 7, în oraşul Titu din judeţul Dâmbovița. Un șofer a pierdut controlul TIR-ului pe care îl conducea și a intrat cu el direct în capela unei biserici.

Șoferul s-a ales cu răni ușoare și a fost transportat la spital, însă pagubele sunt destul de mari. O cameră de supraveghere a surprins momentul.

Pe imagini se vede cum TIR-ul intră direct în capela Bisericii, fără ca șoferul să schițeze vreo frână.

Potrivit primelor informaţii, şoferul în vârstă de 45 de ani nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar camionul a pus la pământ un stâlp de electricitate şi apoi a intrat în plin în capela bisericii.

În urma accidentului șoferul a scăpat cu viață, dar s-a ales cu răni minore. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri din cauza accidentului.

Polițiștii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: accident Titu Dambovita
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close