Antena 3 CNN Actualitate Cârcotașul Găinușă, nouă umilință pentru Andreea Esca după ce aceasta a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: ”Culmea jurnalismului...”

Cârcotașul Găinușă, nouă umilință pentru Andreea Esca după ce aceasta a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: ”Culmea jurnalismului...”

Fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor, Mihai Găinusă, a transmis un mesaj ironic după interviul în care cea mai cunoscută prezentatoare din România, Andreea Esca, a recunoscut că atât ea, cât și soțul și fiul acesteia, au fost infectați cu Covid-19.

Cârcotașul Găinușă, nouă umilință pentru Andreea Esca după ce aceasta a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: ”Culmea jurnalismului...”
Sursa foto: Facebook
de Cristina Tudorache    |    24 Iul 2020   •   20:15

Deși a plecat de la Cronica Cârcotașilor, moderatorul de radio Mihai Găinușă a rămas la fel de vigilent. Fostul prezentator susține că echipa de marketing a postului de televiziune la care lucrează Andreea Esca a făcut o gafă atunci când au promovat interviul știristei.

Cârcotașul Găinușă, reacție ironică după ce Andreea Esca a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: ”Culmea jurnalismului...”

”Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate.”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Facebook, făcând referire la faptul că Pro TV și Andreea Esca au realizat un promo cu vedeta difuzat chiar în timpul jurnalelor de știri în care le solicita oamenilor să poarte mască și să fie precauți. În promo-ul interviului, Esca recunoaște că ”a lăsat garda jos, pentru că e om”. 

Comentariul cârcotașului Găinușă a atras un val de critici, dar și susțineri. O admiratoare de-a lui Mihai Găinușă l-a mustrat puternic. ”Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români, iar gură-cască în loc să închidă gura prind muște și țânțari cu ea.”

Găinușă nu a întârziat să-i dea replica susținând tranșant că producătorii se folosesc de infectarea Andreei Esca pentru mai mult rating. ”Sau e vorba despre ratingul cu orice preț?”, a răspuns prompt prezentatorul.

Andreea Esca a recunoscut că a avut Covid-19 într-un interviu-eveniment acordat postului la care lucrează

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.”, a mărturisit Andreea Esca la Știrile de la ora 19.00, pe care le prezintă de 25 de ani.

Jurnalista i-a povestit colegului jurnalist cum a început să trăiască toate această situație, după ce lucrurile au început să devină ... ”ciudate”.

Jurnalist: Cum a debutat boala la tine, Andreea?
Andreea Esca: ”Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

×
Subiecte în articol: Mihai Găinusă andreea esca
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close