x close

Carmen Avram: „Va fi o bătălie grea. Dacian Cioloș își dorește comisia pe Agricultură”

04 Iul 2019   •   23:14
Carmen Avram: „Va fi o bătălie grea. Dacian Cioloș își dorește comisia pe Agricultură” sursă foto: captură antena 3 Exclusiv

Mihai Gâdea a prezentat la ”Sinteza Zilei”, un scurt interviu cu Carmen Avram care va fi difuzat integral, sâmbătă dimineață, la Be EU.

Întrebată de jurnalista Sabina Iosub care este scopul său principal ca europarlamentar, Carmen Avram a subliniat că va susține agenda românească în plan european.

Jurnalista a subliniat că a fost impresionată de soarta fermierului român, și așa cum a promis în timpul campaniei electorale va încerca să facă tot posibilul pentru a ajuta această categorie. 

„E o categorie vitregită la noi în țară, fermierul român. Franța dorește să ne lase fără subvenții la ferme care sunt mai mari de 500 de hectare. Va fi o bătălie grea. Aflu că Dacian Cioloș își dorește această comisie și vrea să o prezideze și având în vedere trecutul lui de comisar când a negociat foarte prost cu România, cred că voi avea o bătălie foarte grea. Voi fi pentru prima dată în situația în care voi negocia pentru țara mea”, a precizat Carmen Avram.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati