Antena 3 CNN Actualitate Carmen, medic ginecolog, nu are cum să uite. Un bebeluș avortat a refuzat să moară vreme de 10 ore. Mama copilului nu a dorit să îi salveze viața. "Am văzut-o cum se stinge încet"

Carmen, medic ginecolog, nu are cum să uite. Un bebeluș avortat a refuzat să moară vreme de 10 ore. Mama copilului nu a dorit să îi salveze viața. "Am văzut-o cum se stinge încet"

 Carmen, medic ginecolog, nu are cum să uite. Un bebeluș avortat a refuzat să moară vreme de 10 ore. Mama copilului nu a dorit să îi salveze viața. "Am văzut-o cum se stinge încet"
01 Feb 2019   •   16:38

Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără, scrie Botoșăneanul.

"Sunt unii copii pe care mi-i amintesc și peste ani. A fost de exemplu o fetiță la care s-a făcut întreruperea sarcinii la 23 de săptămâni și mama a dorit pentru că avea o malformație genetică întreruperea sarcinii la vârstă care era viabilă, dar cu toate avizele în ordine. Dar fetița respectivă a supraviețuit, mama nu a dorit să facem manevrele de reanimare pentru că a vrut întreruperea sarcinii, dar fetița a trăit 10 ore în care am văzut-o murind încet. Am ținut-o în brațe. Mama nu a dorit-o pentru că era diagnosticată intrauterin cu o malformație genetică care ar fi făcut să aibă un retard toată viața. Ce puteam să-i facem decât să o ținem în brațe?  Și nu știi ce să faci în situația aceasta. Mama nu a dorit să o vadă, să o știe, a plâns dar… Și sunt multe cazuri. Unele rămân imprimate. Îmi amintesc locul unde a stat, numele, tot", a declarat medicul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close