Antena 3 CNN Actualitate Carmen Tănase, despre certificatul de vaccinare: "O să mă lupt cu ei până în pânzele albe. Nu mă autoizolez, mă izolează societatea"

Carmen Tănase, despre certificatul de vaccinare: "O să mă lupt cu ei până în pânzele albe. Nu mă autoizolez, mă izolează societatea"

Actriţa Carmen Tănase a comentat măsura impusă de guvernanţi privind certificatul de vaccinare şi situaţia artiștilor care, deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital. Artista îşi menține poziţia de a refuza vaccinarea şi testarea.

Carmen Tănase, despre certificatul de vaccinare: "O să mă lupt cu ei până în pânzele albe. Nu mă autoizolez, mă izolează societatea"
de Claudia Popovici    |    19 Sep 2021   •   17:59

Întrebată ce va face în momentul în care nu va mai putea dovedi dreptul de intra în anumite locații pentru că nu este vaccinată, actriţa Carmen Tănase a subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea. 

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală", a spus actriţa Carmen Tănase.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea”

Întrebată apoi dacă se va autoizola, Carmen Tănase a spus că nu, ca ea vrea să meargă mai departe numai că prin acest demers o va izola societatea.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe", a conschis actriţa Carmen Tănase la Antena 3. 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close