Antena 3 CNN Actualitate Casa lui Patriciu nu se mai vinde. Licitaţia a fost suspendată

Casa lui Patriciu nu se mai vinde. Licitaţia a fost suspendată

Casa lui Patriciu nu se mai vinde. Licitaţia a fost suspendată
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Aug 2014   •   13:44
Casa lui Dinu Patriciu din Siliştea Snagovului nu se vinde momentan. Licitaţia a fost suspendată, deoarece deocamdată nu se ştie cine sunt moştenitorii omului de afaceri. Dinu Patriciu era executat silit de o bancă de la care luase un credit de milioane de euro. 

Uriaşa moşie pe care Dinu Patriciu a deţinut-o la Snagov, împreună cu soţia lui Dana, se întinde pe nu mai puţin de 13.000 de metri pătraţi. De profesie arhitect, omul de afaceri şi-a ridicat o vila de aproape 300 de metri pătraţi, o anexă şi o seră de 130 de metri pătraţi, o piscină, un foişor şi terenul de tenis.

Întreaga moşie este "apărată" de o barieră naturală de plopi înalţi, care blochează privirile indiscrete. Singura privelişte completă a domeniului este din aer, iar casa se poate observa doar de pe lac. Pentru o asemenea proprietate, agenţii imobiliari estimează un preţ destul de mare. 
 
Cam tot atât cere acum şi executorul judecătoresc care trebuie să vândă casa omului de afaceri. Mai exact, Dinu Patriciu şi soţia lui Dana ar fi accesat un credit important de la bancă. Ar fi garantat împrumutul tocmai cu această proprietate, iar după ce n-au mai plătit, banca a cerut executarea silită. 
 
Încă din decembrie 23013, banca ar fi cerut instanţei să demareze procedura de recuperare a banilor. După mai multe somaţii care au rămas fără răspuns, a trecut la fapte: a numit un executor care să vândă moşia.

Cu doar o zi înainte ca omul de afaceri să moară la Londra, executorii judecătoreşti publicau anunţul de vânzare a acestei proprietăţi. Licitaţia va avea loc pe 23 septembrie. Dacă se va găsi cumpărător, familia omului de afaceri ar trebui să părăsească imediat locuinţa. 

Omul de afaceri Dinu Patriciu, în vârstă de 64 de ani, a murit pe 19 august la Londra, acesta suferind de mai mulţi ani de cancer.

Dosarele întunecate ale lui Dinu Patriciu. "Rompetrol", cel mai răsunător proces

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close