Antena 3 CNN Actualitate "Să stea 100 de ani la pușcărie!" | Cătălin Cherecheș se dezice de soacra prinsă în flagrant de mită și sugerează că va divorța | Mita era menită să-l scape de pușcărie pe primar

"Să stea 100 de ani la pușcărie!" | Cătălin Cherecheș se dezice de soacra prinsă în flagrant de mită și sugerează că va divorța | Mita era menită să-l scape de pușcărie pe primar

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a făcut noi declarații în care s-a dezis complet de soacra sa, după ce aceasta a fost reținută în flagrant pentru dare de mită.

de Andreea Borboros    |    09 Noi 2023   •   11:52

Mai mult, Cherecheș a spus că va divorța dacă ajunge la concluzia că soția l-a mințit sau i-a ascuns lucruri.

"Pentru mine, familia înseamnă (...) mama, că trăiește, tata, că mi-l imaginez, și, de câteva luni, nevasta mea. În rest, alții să se descurce!

M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto, într-o scenetă cu Tom și Jerry. Adică, cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă, și negociază într-un fel un dosar penal (...)

Tu, soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de opt ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care este în faza finală (de judecată) și în care se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara ...?

Mama soției mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit", a declarat Cherecheș.

Acesta s-a căsătorit în urmă cu câteva luni cu Tabita Gliga și a declarat, cu această ocazie, că soția sa "a trebuit să lupte" pentru el.

Citește și: Socrii primarului Cherecheş din Baia Mare, băgați după gratii după flagrantul de mită | Primar: "Niște cretinătăți!" | S-a aflat cine a făcut denunțul

Cherecheș îi transmite, prin presă, soției că va divorța, dacă află că i-a ascuns lucruri

"Vă spun un lucru. Dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri, indiferent din ce motiv - ea sau mama ei - să îmi facă bine, în secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României", a adăugat primarul din Baia Mare, citat de ziare.com.

DNA a confirmat într-un comunicat, joi dimineață, că socrii primarului Cherecheș au fost reținuți, iar procurorii au propus arestarea lor preventivă.

S-a întâmplat astfel după ce Claudia Gliga, soacra lui Cătălin Cherecheș, a fost surprinsă în flagrant, cu suma de 50.000 de euro, la o întâlnire cu Rodica Fărcaș-Hângan.

Potrivit publicației ziardecluj, aceasta este mama judecătoarei Georgina Fărcaș-Hângan.

Banii urmau să ajungă la judecătoare și să-i aducă o sentință mai ușoară, eventual cu suspendare, lui Cătălin Cherecheș în dosarul în care edilul din Baia Mare a fost deja condamnat în primă instanță la cinci ani de închisoare pentru luare de mită.

Sentința definitivă a fost amânată pentru 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

Procurorii au audiat-o, azi noapte, și pe soția lui Cătălin Cherecheș, dar aceasta a fost lăsată să plece acasă de anchetatori.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches sotie soacra puscarie mita
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close