Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Cherecheş a scos din ţară sute de mii de euro, cu sacoşa, bani pe care i-a dus în Germania

Cătălin Cherecheş a scos din ţară sute de mii de euro, cu sacoşa, bani pe care i-a dus în Germania

Chereches şi-a pregătit în detaliu fuga din ţară! Potrivit unui document, prezentat in exclusivitate la Sinteza Zilei, edilul-fugar a scos mii de euro din tara în Germania, fix ţara în care a fost prins şi retinut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   08:20

Potrivit documentului, mama lui Cherecheş a dat mai multe declaraţii în procesul pe care l-a avut cu ANI, declaraţii care au fost de mare ajutor pentru polițiştii români:

"Sumele retrase de fiul meu din acel cont erau ţinute acasă de către acesta sau de către sora mea din Germania" a spus mama lui Cherecheș.

Practic de matuşa cu care a fost prins în maşină.

Femeia susţine că din acest cont au fost retrageri succesive făcute de către acesta, însă nu poate preciza cuantumul extragerilor.

Citește și: Noi detalii despre Cătălin Cherecheş, prins la gară, când voia să fugă din Germania | Persoana cheie care l-a dat de gol 

Mama lui Cherecheş susţine că fiul ei ţinea banii acasă pentru că nu ştia unde e mai bine să îi păstreze, în bănci sau cash.

Astfel, banii erau ţinuţi în seif în cele două locaţii.

De altfel banii au ajuns în străinătate după ce Cherecheş a făcut mai multe drumuri în Germania.

"De fiecare dată când pleca în Germania, transporta o sumă de bani, la fel şi eu", a mai precizat mama acestuia, potrivit referatului procurorilor.

Totodată, din document mai reiese şi faptul că primarul din Baia Mare călătorea aproape lunar în Germania.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches bani Germania
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close