Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Cîrstoiu: "Când învingi boli crunte și redai speranța la viață, nimic nu ți se mai pare prea greu"

Cătălin Cîrstoiu: "Când învingi boli crunte și redai speranța la viață, nimic nu ți se mai pare prea greu"

Cătălin Cîrstoiu a participat la un eveniment unde a vorbit despre metastazele osoase din cancerul renal. De această dată, prezența lui a fost în calitatea de medic și nu de politician, declarând chiar că nu face din politică o meserie.

Cătălin Cîrstoiu: "Când învingi boli crunte și redai speranța la viață, nimic nu ți se mai pare prea greu"
Sursa foto: Facebook/Cătălin Cîrstoiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   16:38

"Azi (sâmbătă - n.r.) am vorbit despre ceea ce am învățat să fac cel mai bine, despre cea mai grea bătălie, lupta pentru sănătatea oamenilor împotriva unei maladii teribile: metastazele osoase din cancerul renal.

Am fost impresionat să vad și să simt cât de aproape îmi sunt colegii, de vârsta mea sau mai tineri. Când ai o meserie pe care o iubești, când învingi boli crunte și redai speranța la viață, nimic nu ți se mai pare prea greu", scrie pe Facebook Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul anunţat de coaliţia PSD-PNL la şefia Primăriei Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, consideră că nu este într-o stare de incompatibilitate. Pe de altă parte, "mandatul meu de candidat e pe masa coaliţiei", a spus Cîrstoiu.

Acesta a adăugat: "Nu fac din politică o carieră, nu e ţelul meu".

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close