Antena 3 CNN Actualitate "Către CIUMPALACUL Dumitrescu Ştefan". Scrisoarea primită de un ploieştean de la PRIMĂRIE

"Către CIUMPALACUL Dumitrescu Ştefan". Scrisoarea primită de un ploieştean de la PRIMĂRIE

"Către CIUMPALACUL Dumitrescu Ştefan". Scrisoarea primită de un ploieştean de la PRIMĂRIE
Sursa foto: Foto: misterele-terrei.blogspot.com
de O.P.    |    01 Mar 2012   •   05:52

 "Către ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan".Aşa începe scrisoarea trimisă de primăria Ploieşti unui protestatar care a cerut autorităţilor locale să declare centrul oraşului "zonă liberă".

De altfel, cuvântul ciumpalac nu apare doar în scrisoare, ci şi pe plic, la destinatar. Asta după ce protestatarul s-a numit singur ciumpalac în solicitarea adresată primăriei.

Primarul Ploieştiului, Andrei Voloşevici, spune că scrisoarea este o eroare şi le-a cerut angajaţilor primăriei să-şi ceară scuze destinatarului.

De altfel, Ştefan Dumitrescu - Călin a declarat că a fost contactat de către o reprezentantă a Primăriei, care "a încercat să-şi ceară scuze".  Primarul Andrei Volosevici a precizat că va lua măsuri împotriva celor care au redactat respectiva scrisoare folosind formula de adresare "ciumpalacului".
  
În luna ianuarie, în zeci de oraşe din ţară, între care şi Ploieşti, au avut loc mitinguri de protest la adresa Puterii, în timpul cărora s-a cerut demisia Guvernului, a preşedintelui Traian Băsescu şi alegeri anticipate.



×
Subiecte în articol: proteste protestatari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close