Antena 3 CNN Actualitate Caz halucinant la Botoșani! Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce a fost închis în casă de familie să nu mai bea

Caz halucinant la Botoșani! Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce a fost închis în casă de familie să nu mai bea

Caz halucinant la Botoșani! Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce a fost închis în casă de familie să nu mai bea
Sursa foto: Foto: Pixabay
14 Noi 2019   •   13:38

Un bărbat din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a aruncat de la etaj, supărat pe familia sa, care l-a închis în casă în încercarea de a-l face să nu mai bea.

Bărbatul s-a strecurat prin ferestruica de la baie, însă probabil a uitat că locuieşte la etaj, aşa că a căzut în gol, cu gândul la băutură.

Bărbatul era deja într-o stare avansată de ebrietate şi dorea să îşi mai procure mai multe băuturi alcoolice, dar, din cauză că membrii familiei insistau ca acesta să nu mai iasă din casă, a făcut o criză de nervi, ţipând că va face doar cum doreşte el şi va ieşi să îşi mai cumpere băutură, informează monitorulbt.ro.

Astfel, bărbatul s-a urcat pe cada de baie, iar de acolo s-a strecurat prin ferestruica de la baie, în afara locuinţei. Imediat, acesta s-a prăbuşit pe asfaltul de lângă bloc, vecinii sunând imediat la 112.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i bărbatului primul ajutor, acesta neştiind prea bine ce se întâmplase cu el. Ulterior, acesta a fost transportat la Urgenţe, unde medicii au recomandat internarea pentru a fi operat. „Pacientul a suferit o fractură complexă la nivelul gambei drepte şi mai multe contuzii, refuzând însă internarea sau intervenţia ortopedică. Era însă extrem de agitat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind direcţionat către Secţia de Psihiatrie, din cauza stării de agitaţie pe care o avea”, a precizat un angajat in cadrul UPU-SMURD.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close