Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător într-o școală din Iași! Un copil bolnav a fost lovit de învățătoare

Caz revoltător într-o școală din Iași! Un copil bolnav a fost lovit de învățătoare

Caz revoltător într-o școală din Iași! Un copil bolnav a fost lovit de învățătoare
Sursa foto: foto: Pexels
19 Dec 2017   •   11:58

O femeie din Iași a fost revoltată de faptul că unul dintre copiii ei gemeni a fost lovit de învățătoare. 

Mama celor doi copii a spus că elevul lovit este bolnav de epilepsie și a fost complet dat peste cap de gestul cadrului didactic. De asemenea, fratele său, care a văzut întreaga scenă, a refuzat să mai meargă la școală după cele întâmplate. 

Femeia a povestit pe o rețea socială că băiatul a fost lovit cu rigla și urecheat de o învățătoare pensionară, care ținea locul cadrului titular. 

„Motivul: nu a terminat 10 exerciţii la matematică. Apoi e pus la colţ unde se juca cu un glob din brad, e lovit din nou. Şi ştiţi ce i-a spus învăţătoarea dupa ce l-a lovit? -«Poţi să le spui părinţilor, că nu au ce să-mi fac㻓, a explicat mama elevului. 

„Domnişoara învăţătoare, care a adus dereglata să o suplinească mă imploră să o iert şi pe asta care se crede buricul pământului, că vin sărbătorile, că tre să dea cu subsemnatul şi să completeze multe chestii. Că ne vom întâlni faţă în faţă după aia de atâtea ori (mie mi-a sunat a ameninţare). Că fac un mare rău şcolii şi una maximă! Dacă şi copiii dvs au greşit?! Da??? Şi dacă au greşit îi măcelăriţi psihic, loviţi şi umiliţi?“, a mai spus femeia, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: şcoală Iași invatatoare copil
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close