Antena 3 CNN Actualitate Cazul permiselor obţinute fraudulos la Argeş. Majoritatea inculpaţilor nu s-au prezentat la proces

Cazul permiselor obţinute fraudulos la Argeş. Majoritatea inculpaţilor nu s-au prezentat la proces

Cazul permiselor obţinute fraudulos la Argeş. Majoritatea inculpaţilor nu s-au prezentat la proces
Sursa foto: politia
16 Apr 2009   •   19:21

Majoritatea inculpaţilor judecaţi în libertate în cazul permiselor din Argeş au lipsit de la proces. Doar unul dintre cei şase inculpaţi care sunt judecaţi s-a prezentat la termenul de joi de la Curtea de Apel Târgu Mureş. Cei şase sunt acuzaţi de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de influenţă, dare şi luare de mită.

Potrivit avocaţilor, toţi inculpaţii care au lipsit au probleme de ordin familial. Procurorii DNA au dispus anul trecut trimiterea în judecată a 28 de persoane, dintre care 22 în stare de arest preventiv, pentru fraudarea examenelor pentru obţinerea permisului de conducere în judeţul Argeş.

Autorităţile au stabilit ca permisele auto în cazul cărora există sesizări în instanţe că ar fi fost obţinute prin acte de corupţie să fie retrase. Până acum au foste suspendate 164 de permise de conducere pe motiv că ar fi fost obţinute în mod fraudulos.

Antena 3

×
Subiecte în articol: inculpati proces
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close